Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΓΝΩΜΙΚΗΣ: Τι αποκαλύπτει το πρόσωπό σας για το μέλλον σας, το χαρακτήρα σας και τις σχέσεις σας με τους άλλους!




Συγγραφέας: ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΙΑΦΗ
Είδος βιβλίου: Φυσιογνωμική
Εκδότης:
ΚΕΔΡΟΣ
Έκδοση: ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2006 – 1.000 ΑΝΤΙΤΥΠΑ
Μετάφραση: ΑΝΝΑ ΣΠΕΡΤΟΥ
Υπεύθυνη διορθώσεων: ΜΑΡΙΑ ΣΠΑΝΑΚΗ
Διόρθωση – Επιμέλεια: ΑΓΗΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ
Ηλεκτρονική διόρθωση: ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Τυπογραφική επιμέλεια: ΜΑΡΙΑ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
Ηλεκτρονική σελιδοποίηση: ΝΙΚΗ ΔΙΑΝΕΥΤΑΚΗ & ΔΗΜΗΤΡΑ ΒΕΛΛΙΝΙΑΤΗ
Σκίτσα: ΣΑΡΑ ΚΛΑΡΚ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
Αριθμός σελίδων: 86


Το βιβλίο, Η τέχνη της Κινέζικης Φυσιογνωμικής είναι ένα καλογραμμένο και μικρό βιβλιαράκι που σας δίνει σε λίγες σελίδες μία γρήγορη αλλά αρκετά ολοκληρωμένη εικόνα για την σπουδαία Κινέζικη φυσιογνωμική.

Το σύγγραμμα είναι πολύ καλογραμμένο και πολύ καλά οργανωμένο. Το όλο έργο δεν έχει ούτε ένα λάθος. Αυτό για μένα που ξέρω την πολύ υψηλή ποιότητα των εκδόσεων Κέδρος δεν αποτελεί έκπληξη.

Το βιβλίο ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το πρόσωπο και όχι με το σώμα όπως άλλα βιβλία δυτικής κυρίως φυσιογνωμικής. Παρά το μικρό του μέγεθος καλύπτει τους περισσότερους τύπους χειλιών, ματιών κ.ο.κ.

Είναι αλήθεια ότι στην αγορά κυκλοφορούν και άλλα έργα για την Κινέζικη φυσιογνωμική πολύ πιο μεγάλα σε μέγεθος και πιο πλήρη. Αλλά το εν λόγω βιβλίο είναι ιδανικό για κάποιον που θέλει να αποκτήσει μία σφαιρική εικόνα του ζητήματος εύκολα και γρήγορα χωρίς να κουραστεί διαβάζοντας ατελείωτες σελίδες.

Το μέγεθος του βιβλίου είναι μεσαίο (24Χ17). Έχει μαλακό εξώφυλλο με ένα όμορφο σχέδιο ενός προσώπου και έναν Κινέζικο δράκο, το σύμβολο – εθνικό ζώο του Κινεζικού λαού. Το χαρτί του είναι βαρύ και αρκετά ποιοτικό.

Αν ψάχνετε για ένα εισαγωγικό βιβλίο, μικρό και περιεκτικό για την Κινεζική φυσιογνωμική τότε αυτό το έργο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για σας. Χαρείτε το!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου